Skip to main content

Photobooth voor een bruiloft

Een photobooth huren voor een bruiloft? Zoek niet verder! Jullie geweldige bruiloftsfeest moet de komende jaren natuurlijk nog het onderwerp van gesprek zijn. Huur bij ons een photobooth voor jullie bruiloften en je weet zeker dat je de gaafste, nieuwste en leukste photobooth hebt staan!

Hoe ziet dat er uit?

Jullie feest is net begonnen. De gasten komen binnen. Wat staat daar verderop? Wauw! Een prachtige bruiloft photobooth steelt de show. In de loop van de avond blijkt de photobooth een echte belevenis is te zijn. Al snel ontdekken de gasten op uw bruiloft hoe gaaf het is om met onze photobooth een fotostrip, GIF, boomerang of videobericht te maken. Hoe later het wordt, hoe leuker en gekker de foto’s. De jongere gasten staan natuurlijk als eerste bij de photobooth maar zelfs opa staat uiteindelijk gekke bekken te trekken voor de camera.

Dit is precies zoals jullie het in gedachten hadden. Een photobooth op jullie bruiloft die niet alleen de leukste foto’s schiet maar die ook de gasten vermaakt. Een top photobooth voor een top bruiloftsfeest.

  • Sluiskeshoeven 8 (op afspraak)

  • 5244GM Rosmalen
  • Kvk: 87722321

  • Btw: NL864383721B01